21st & 22nd of May
Maribor, Slovenia

Ste avstrijski startupovec in govorite slovensko?

Pridružite se nam na PODIM-u, največji in najbolj vplivni startup konferenci v Alpe-Adria regiji. V sodelovanju z Uradom vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu smo za vas pripravili posebno ponudbo!
Iščemo 20 mladih, slovensko govorečih članov startup ekip, ki živijo in delajo v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem. Ste pripravljeni zgrabiti priložnost, ki vam lahko spremeni življenje? In to v lepi Sloveniji, kjer imate svoje korenine!


Kaj vam ponujamo v okviru ”all-inclusive” PODIM paketa?
 
Posebna ponudba za slovensko govoreče startupovce iz zamejstva vključuje:
  • brezplačno udeležbo na enodnevni pre-PODIM Startup šoli (po D-school metodologiji),
  • brezplačno vstopnico za PODIM konferenco,
  • brezplačno ”all-inclusive” nastanitev v Mariboru, od 9. do 11. maja 2017,
  • sofinanciranje stroškov prevoza do Maribora in nazaj.
 
Posebna ponudba vključuje tudi vse ostale ugodnosti, ki jih imajo startupi na PODIM konferenci
  • možnost sodelovanje na PODIM Challenge ”pitching” tekmovanju s številnimi dodatnimi ugodnostmi in glavno nagrado za zmagovalca – ”all inclusive” enotedenski poslovni obisk Silicijeve doline z mreženjskim programom v organizaciji ABC pospeševalnika v skupni vrednosti 10.000 EUR,
  • vnaprej organizirani 1:1 sestanki z investitorji in predstavniki blue chip podjetji, ki so partnerji PODIM Challenge,
  • močna izpostavljenost vašega startup podjetja v okviru celotnega dogodka (startup ”badge”, predstavitev v PODIM startup katalogu, predstavitev v uradni aplikaciji dogodka).
 
Zakaj se udeležiti PODIM-a?
 
PODIM konferenca je največji ”networking” dogodek za startupe v Alpe-Adria regiji, kjer imate možnost sodelovati na PODIM Challenge ”pitching” tekmovanju in se predstaviti z PODIM Startup katalogu, s pomočjo katerega za startupe organiziramo ena-na-ena sestanke z investitorji in predstavniki korporacij.
 
Tudi letos se bo PODIM-a udeležilo več kot 50 uglednih govorcev iz vsega sveta (vse govorce lahko preverite tukaj), med njimi so tudi nekdanji šefi iz korporacij, kot so Apple, Microsoft, HoloLens in drugi, hkrati pa tudi letos pričakujamo več kot 50 uglednih investitorjev iz vsega sveta.


Letos se nam bo pridružil tudi Tomaž Štolfa!
 
Med letošnjimi PODIM govorci z velikim veseljem napovedujemo tudi slovenskega podjetnika Tomaža Štolfo, soustanovitelja podjetja Layer, ki je trenutno živi in dela v ZDA in je soustvarja enega najbolj vročih startupov v Silicijevi dolini. Layer je pred kratkim uspešno zaprl investicijsko B rundo v višini 15 milijonov € in mimogrede prevzel še startup Cola, s katerim bo združil moči pri razvoju nove, še širše komunikacijske platforme. Za pregled vseh do zdaj potrjenih PODIM govorcev kliknite tukaj!
 
 
Enodnevna Stratup šola v Mariboru za ogrevanje
 
En dan pred konferenco PODIM bomo za vas izvedli start-up šolo, kjer boste podrobneje spoznali  metodologijo D-school, razvito na Univerzi Stanford v ZDA. V interdisciplinarnih timih boste reševali poseben izziv, in sicer: »Kako izrabiti priložnosti za povečanje sodelovanja in ekonomski uspeh slovenskih mladih startup iniciativ v zamejstvu in Sloveniji?«
 
Startup šolo bodo izvedli strokovnjaki Fakultete za Management, Univerze na Primorskem, ki že vrsto let uspešno uporabljajo metodo dizajnerskega razmišljanja in tako na samosvoj način uspešno povezujejo poslovni svet in inštitucijo znanja.
 
 
Kako sodelovati?
 
Za ”all-inclusive” PODIM paket za zamejske Slovence se potegujete v okviru PODIM Challenge tekmovanja, v katerega se prijavite s startupom, v katerem delujete oz. katerega član ste.
 
Na naslov anja.kodra@startup.si pošljite mail in poslali vam bomo nadaljnje informacije glede prijave, selekcije in udeležbe. 
 
Izbor slovensko govorečih startupovcev, ki bodo prejeli brezplačno udeležbo na enodnevni Startup šoli, brezplačno vstopnico za PODIM, brezplačno namestitev, sofinanciranje stroškov prevoza in druge PODIM ugodnosti za startupe, bo opravila posebna PODIM Challenge žirija.
 
 
Če imate dodatna vprašanaj ali potrebujete več informacij, nam prosim pišite na anja.kodra@startup.si
 
 
Rok za prijavo je potekel 20. aprila 2017!
 
 

Posebno ponudbo za mlade startupovce v zamejstvu omogoča Urad vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu!


 
 
 
Partnerji: