21st & 22nd of May
Maribor, Slovenia

Slovenski startupovci iz zamejstva!Pridružite se nam na konferenci PODIM, na kateri s povezovanjem regionalnega in globalnega start-up ekosistema prispevamo k podjetniškem razvoju Alpe Adria regije in Zahodnega Balkana. V sodelovanju z Uradom vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu smo za vas pripravili prav posebno ponudbo!

Iščemo 20 slovensko govorečih ustanoviteljev oz. soustanoviteljev, članov ekip startup ali scaleup podjetij, ki živijo in delajo v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem ali na Madžarskem. Zgrabite priložnost za nova znanja, poznanstva in posle, v lepi Sloveniji, kjer imate svoje korenine!

Kaj ponujamo v okviru PODIM paketa za slovenske startupovce iz zamejstva?
 
Posebna ponudba za slovenske startupovce iz zamejstva vključuje:
  • udeležbo na enodnevni pre-PODIM Startup šoli,
  • vstopnico za PODIM konferenco,
  • dve nočitvi z vso prehrano v Mariboru, od 14. do 16. maja 2018,
  • organiziran prevoz do Maribora in nazaj za skupine iz zamejstva.

Zakaj se udeležiti PODIM-a?
 
PODIM konferenca je največji ‘networking’ dogodek v regiji, na katerem s povezovanjem globalnega in regionalnega start-up ekosistema prispevamo k razvoju regije Alpe Adria in območju Zahodnega Balkan, ter kjer vam lahko organiziramo ena-na-ena sestanke z investitorji in predstavniki korporacij.

PODIM vstopnica odpira vrata do več kot 30 predavanj, panelov in delavnic, z vrhunskimi govorci iz vsega sveta, ki med drugim pokrivajo področja marketinga, ‘growth hacking’, tehnologije in trende prihodnosti ter rast in razvoj startupov. Seznam do zdaj potrjenih govorcev najdete tukaj.


Enodnevna Stratup šola v Mariboru za ogrevanje
 
En dan pred konferenco PODIM, v ponedeljek, 14. maja 2018, za vas pripravljamo start-up šolo, ki jo bodo izvedli strokovnjaki Fakultete za Management, Univerze na Primorskem. Osvojili boste nova znanja in veščine, imeli pa boste tudi priložnost mreženja s slovenskimi startup podjetniki ter skupni razmislek o možnostih sodelovanja, iskanje priložnosti za čezmejne posle, raziskavo trga ter pogovor in izmenjavo izkušenj s slovenskimi startupovci in podjetniki).

Zakaj gradimo most med matico in Slovenci v zamejstvu?

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu (USZS), ki ga vodi minister Gorazd Žmavc, med prioritete svojega delovanja postavlja tudi gospodarsko sodelovanje med Slovenci v zamejstvu in po svetu ter matico, veliko pozornost pa namenja tudi delu z mladimi.

Minister za Slovence v zamejstvu in po svetu Gorazd Žmavc
z lanskoletno skupino udeležencev Startup šole:
”Poudarek dajemo projektom, ki so vsebinsko bogati
in ponujajo rešitve tudi za mlajše generacije.”


Kako sodelovati?
 

Svojo prijavo oddajte na povezavi.

 

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij, nam prosim pišite na anja.kodra@startup.si

 

Izbor slovensko govorečih startupovcev, ki bodo prejeli ugodnosti v okviru posebnega paketa za slovenske startupovce iz zamejstva, bo opravila posebna žirija.

 

Zadnji rok za prijavo je 20. april 2018!

 

 

Oddaj svojo prijavo zdaj!
 
 

Posebno ponudbo za mlade startupovce v zamejstvu omogoča Urad vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu! 
 
 
 
Partnerji: 

 

 
© PODIM / Photo: Mitja Florjanc, F-Media